Home    Soorten massages

 

QUANTUM

 

 

Wat is Quantum Massage
Quantum Massage is een combinatie van Quantum Touch® en een speciaal ontwikkelde massage.
De massage heeft als doel om het lichaam van de cliënt te laten ontspannen. Tijdens de massage kan de masseur op elk moment op de behandelmethodes van Quantum Touch®.

Wat is Quantum-Touch®
Quantum-Touch® is een techniek, ontwikkeld door Richard Gordon. Door deze methode wordt de zelfgenezingskracht door de kracht van het oeroude zelf regenereerde systeem versterkt en versneld.
Ieder levend wezen bestaat uit energie met een bepaalde trilling. In het lichaam zelf heeft ieder afzonderlijk orgaan ook weer een bepaalde trilling. Ziekte kan worden gezien als een ‘niet in de juiste trilling zijn’, in een te lage trilling zijn van bijvoorbeeld een bepaald orgaan.
Met behulp van de ademhaling en meditatie/visualisatie technieken wordt de trilling van de energie in de handen van de beoefenaar verhoogd.
Wanneer de handen op de plek gelegd worden waar iemand pijn heeft (de healer), zal het lichaam deze hogere trilling als het ware overnemen. Het lichaam wordt zo in staat gesteld zichzelf te genezen; klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen. De werking kan heel sterk zijn. Zo kunnen botten en gewrichten hun anatomisch goede stand weer in gaan nemen.
 

Quantum Touch® werkt ook erg goed in het dagelijkse leven. Denk daarbij aan vervelende hoofdpijn waarvoor maar al te vaak pijnstillers worden geslikt die de pijn onderdrukken. Helaas lost dit niet de kern van het probleem op en werkt het meestal alleen maar tijdelijk. Lichamelijke pijn of verdriet zullen na een of meerdere behandelingen snel verminderen of zelfs verdwijnen. Na een behandeling van Quantum Touch® kan het gebruik van pijnstillers al verminderen. Daarbij is Quantum Touch® effectief voor emotionele problemen en zal het bewustzijn van lichaam en geest vergroten. Veel mensen ervaren innerlijk een rustiger gevoel na een behandeling. Het is werkelijk één van de essentiële vaardigheden in het leven die we allemaal zouden moeten beheersen. Quantum Touch® is op iedereen toe te passen, ook op dieren! Net als Reiki kan Quantum Touch® ook op afstand worden toe gepast.

Wat kan QT voor u betekenen:
* Hoofdpijn en migraine
* Nek- en schouderpijn
* Rugklachten, o.a. scoliose
* Ontstekingen
* Kneuzingen
* Stressklachten (lichamelijk en/of emotioneel)
* Problemen in de gewrichten, zoals knie, heup, enz.
* Pijn na een traumatische gebeurtenis zoals bijv. een ongeval met breuk
* Bij slaapproblemen
* Onrust / gejaagdheid
* Op emotioneel en psychisch niveau

Quantum Touch® kan met alle andere therapieën gecombineerd worden.

Hoe vindt een behandeling plaats ?
De behandeling vindt liggend plaats. Van te voren weet je met Quantum Touch® nooit precies wat het resultaat zal zijn. Dat is afhankelijk van hoe je op Quantum Touch reageert. Sommige mensen zullen snel resultaat voelen, bij anderen gebeurt er ogenschijnlijk niets. Soms is het resultaat na een paar dagen pas merkbaar, of zijn meerdere behandelingen nodig. De behandeling is nooit bedoeld ter vervanging van een medische behandeling. Als er ernstige klachten zijn, dien je eerst een arts te raadplegen voordat er een Quantum Touch® behandeling kan plaats vinden. Ik pas geen Quantum Touch® toe in geval van een stoma, pacemaker, transplantatie of zwangerschap tot 6 maanden.

Wanneer je een Quantum Touch ® behandeling ondergaat, ervaar je vrij snel (binnen enkele minuten) de eerste effecten van de behandeling.
Effecten die je mogelijk kan ervaren zijn:
* Het gevoel hebben dat je lichaam verwarmd wordt.
* Het gevoel hebben dat je lichaam ijskoud wordt.
* Het gevoel hebben dat je lichaam tintelt.
* Het gevoel hebben dat je gaat bewegen (naar voren of naar achteren).
* Het gevoel hebben dat er iets door je lichaam stroomt.

Tijdens de Quantum Touch behandeling bereik jij het meeste positieve effect als jij je overgeeft aan wat je voelt, zodat het healingsproces in gang gezet kan worden.

Behandeling op afstand
Als je om wat voor reden dan ook niet naar de praktijk kan komen, kan een QT-behandeling op afstand een uitkomst zijn. De effecten van een QT behandeling op afstand zijn gelijk aan een gewone behandeling.

Wanneer is een QT behandeling op afstand geschikt?
Een QT behandeling is in veel gevallen een uitkomst. Je zou bijvoorbeeld in dit soort gevallen aan een QT behandeling op afstand kunnen denken:
* Je bent slecht ter been en kunt niet naar de praktijk komen.
* Het zou je kind(je) teveel belasten om langs te komen.
* Je woont ver weg.
* Je ligt in het ziekenhuis.

Hoe gaat zo'n afstand behandeling in zijn werk?
Na een telefonisch overleg, om helder te krijgen wat de voornaamste klachten zijn.
We spreken een datum en tijd af waarop ik je QT zal sturen. Het fijnste is als je zelf, of je dierbare,
op dat moment in alle openheid even de rust neemt om deze trillings- energie te ontvangen.
Kosten voor deze behandeling zijn € 25,- per 30 minuten, vooraf per bank te voldoen.
Aan het einde van deze week bespreken we telefonisch, welke verbeteringen zijn opgetreden.
 

Tel: 06-29732476  massagemaatwerk@gmail.com

 

Disclaimer  Sitemap