Telefoon Nummer

+ 06 297 324 76

Emailadres

massagemaatwerk@gmail.com

Iedereen herkent wel het gevoel dat het lichaam ‘gereset’ moet worden, het lichaam werkt niet mee, geeft vage klachten, maar je weet niet hoe je er vanaf kunt komen. 

Gedurende ons leven ondergaan we zeer veel indrukken zowel mentaal, fysiek en emotioneel die in ons lichaam  en geest worden opgeslagen en die ons metabolisme beïnvloeden. Dit is op zich geen probleem, ware het niet dat deze opeenstapeling van gebeurtenissen ons energiesysteem kunnen vertragen of zelfs plaatselijk blokkeren. Dit kan zich uiten in stress, pijnlijke gewrichten, hormonaal disbalans, eczeem maar ook faalangst, fobieën, depressie, burn-out etc.

 
De Reset Methode is erop gebaseerd om het onderbewustzijn in je lichaam te activeren en de invloed van het verstand tijdelijk uit te schakelen. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd. En kunnen processen opnieuw opgestart worden met nieuwe informatie.

En wanneer je er niet van houdt om gemasseerd te worden, kun je ook kiezen voor de RESET-methode om op deze manier te ontspannen. 

Het mooie van deze methode is dat je het niet hoeft te begrijpen. Geloof in het proces, geloof in je eigen lichaamsintelligentie.

Als je redeneert vanuit je beperkingen dan zal je ze ook behouden.

Ontspanning door beweging.

De methode is gebaseerd op energie en beweging waarbij het lichaam zelf de beweging zoekt die het nodig heeft. Dit is prettig en ontspannend om te ervaren. Het kan je verbazen hoe je lichaam in staat is te bewegen, zelfs terwijl je denkt helemaal vast te zitten. Jouw lichaam is echt bereid veel voor je te doen, geheel zonder pijn. De bewegingen vinden plaats op de “automatische piloot” van het lichaam.

7 redenen om de Reset Methode te doen:

  • Herstel van de balans in je lichaamshouding 
  • De ontspanning verlaagt stress 
  • Betere doorstroming van energie door je lichaam 
  • Goede verzorging van je lichaam 
  • Via je lichaam voelen wanneer je uit balans raakt  (preventie)
  • Het ‘resetten’ van onderbewuste impulsen die stress veroorzaken
  • Je mogelijkheden verkennen en je beperkingen leren accepteren
  • Iedereen kan Reset Methode doen, ongeacht leeftijd of lichaamsconditie. 
  • Het is geen zware, belastende methode.
  • De Reset Methode kan een grote steun zijn in een herstelperiode, b.v. na een medische ingreep of een ernstige ziekte.

De Behandeling

Voor aanvang krijgt u uitleg over de werking van de Reset Methode. Laat U verrassen door de methode! De behandeling is laagdrempelig. Reset gebeurt over de kleding heen. Draag makkelijke kleding.

Mijn advies is minimaal 2 behandelingen. Na de derde keer moet de klacht aanzienlijk verdwenen zijn !!!! Ik ben geen voorstander van oeverloos behandelen.

De klachten kunnen in eerste instantie zelfs erger worden. Dit houdt in dat de Reset Methode aan het werk is. Schrik daar niet van, het is een goed teken en ga door met de behandeling.

De pijn kan zal afnemen en kan zelfs verdwijnen. Het kan zijn dat de pijn verplaatst. Volg de pijn en verjaag op deze manier de klacht.

Advies: warm douchen en water blijven drinken.

Terug naar soorten massages?